آرتمیس چهارم؛ زنان و راه اندازی استارت آپ

آرتمیس

https://artmiss.org
آدرس: کافه کتاب کربن : بلوار اندرزگو، خیابان آشتياني منفرد، نبش کوچه تابان
تاریخ: ۲۳ آبان
ساعت: ۱۶ الی ۱۸
ورود / ثبت نام

آرتمیس چهارم؛ زنان و راه اندازی استارت آپ

آرتمیس چهارم در روز پنچشنبه ۲۳ آبان در کافه کربن اندرزگو با حضور چهار نفر از زنان کارآفرین با موضوع زنان و راه اندازی استارت آپ برگزار شد. در این رویداد زنان کارآفرین تجربه های خود را از ایده تا اجرا و چالش های پیش رو برای بانوان حاضر در کافه به صورت کامل توضیح دادند.

در انتهای رویداد افراد با هدف شبکه سازی با یکدیگر گفتگو کردند و در مورد مسائلی همچون چگونه تیم سازی برای کسب و کارشان انجام دهند؟ با هزینه کم می توانند یک ایده را اجرا کنند؟ چه زمانی سرمایه گذار جذب کنند؟ و از این نوع سوال ها پرسیدند.

همراه ما باشید در مورد تمام جزئیات دورهمی ۲ ساعته آرتمیس با کلی تجربیات هیجان انگیز برای شما توضیح خواهیم داد.

شروع دورهمی با صحبت های خانم پناهی

شادی پناهی پس از خوش آمدگویی و خیرمقدم هدف از دورهمی آرتمیس را جبران حضور کمرنگ بانوان کارآفرین و فعال در کنار یکدیگر بیان کردند. در این دورهمی قرار است بانوان بایکدیگر ارتباط برقرار کرده و شبکه سازی کنند. آرتمیس مجالسیت برای الگوسازی و کمک به افزایش توانمندی زنان و رسیدن به خودباوری در کنار یکدیگر…

شادی پنهای مدیر دورهمی آرتمیس

همزمان با برگزاری آرتمیس چهارم، طبق وعده داده شده از لوگوی آرتمیس رونمایی شد در همین باب از نازنین زلالی دعوت شد تا از ایده تا اجرای طراحی لوگو را برای حاضرین بازگو نمایند.

رونمایی از لوگوی آرتمیس توسط نازنین زلالی

نازنین زلالی  طراح و گرافیست که سابقه چندین و چند سال در حوزه گرافیک دارد درمورد طراحی لوگوی آرتمیس صحبت کردند:” لوگوی آرتمیس را به گونه ای طراحی کرده ایم که زیبایی زنان را نباید معیار اصلی آنها برای حضور در جامعه دانست٬ بلکه دانایی و توانایی آنها ملاک اصلی باید قرار بگیرد. “

نازنین زلالی گرافیست و طراح لوگوی آرتمیس

طرح و لوگوی آرتمیس براساس شخصیت یکی از فرماندهان دریانورد دوران هخامنشی طراحی شده است که خطوط بکار برده شده نماد لطافت و نرمی زنان و حرکت رو به جلوی آنها را نشان می دهد. و همچنین یقه های طراحی شده در لوگو هم نمادی از خستگی ناپذیری و حرکت کردن دائمی آنان است.

“هنر زن بودن” شعار اصلی آرتمیس است. زن بودن در جامعه‌ای با قوانین مردسالاری کمی سخت خواهد بود و به همین منظور برای پیش برد اهدافمان نیازمند تمرین و کنار هم بودن هستیم.

عطیه دخانچی از بانک ملت تا راه اندازی ایده تیک نیک

عطیه دخانچی پس از فارغ التحصیل شدن در رشته مدیریت IT از دانشگاه شهید بهشتی حدود دوسال در بانک ملت مشغول به کار شد. اما به دلیل تغییر مدیریت در بانک ملت تصمیم گرفت که به بانک سپه برای انجام پروژه های بزرگ بانکی برود.

عطیه دخانچی موسس تیک نیک

اما پس از  ۸ ماه کار کردن در بانک سپه به دلیل محیط خشک و سنتی از بانک استعفاء داد و علاقه داشت که در حوزه های اجتماعی فعالیت کند به همین دلیل تصمیم گرفت که در این رابطه نمونه های خارجی بسیاری را مطالعه کند. در همین راستا ایده “تیک نیک ” به ذهن رسید.

خانم دخانچی هدف از راه اندازی تیک نیک متصل کردن مردم٬ خیریه و کسب و کارهای گوناگون به یکدیگر بیان کرد. همچنین عطیه دخانچی گفت که برای موفقیت بیشتر بهتر است که از روی اجبار مشغول به کار نشوید بلکه با عشق و علاقه کار خود را انجام دهید.

توضیحات مهسا مقدم از دانشگاه الزهرا تا راه اندازی استارت آپ

خانم مقدم بعداز فارغ التحصیلی در رشته هنر و گرافیک در چند شرکت بزرگ مشغول به کار شدند. اما تصمیم گرفتند با دوست صمیمی خود گالری شوکا را راه اندازی کنند. یکی از دغدغه های بسیار مهم٬ نبود حمایت خانواده از کسب و کاری که قصد راه اندازی داشتند.

مهسا مقدم گالری نقاشی شوکا

علاوه برهمه‌ی اینها هیچ‌گونه شناختی از انواع چرم‌ها را نداشتند و نمی دانستند بهترین نوع چرم کدام اند. اما با این حال شروع به تولید نوع های گوناگون محصولات چرمی کردند. تجربه های بسیار زیادی در مدل کسب و کار خود بدست آوردند.

مهسا برای اینکه محصولات خود را بفروش برساند با گالری و نمایشگاه های گوناگون صحبت می کرد. از همین طریق توانسته اند فروش خود را چندین برابر کردند. در این راستا پایداری و محکم بودن را لازمه رشد و توسعه یک کسب و کار می دانست.

از ابتدای شکل گیری فرست کوئست با مینا قادری

فرست کوئست یکی از بهترین استارت آپ‌ها در حوزه گردشگری شناخته شده است. خدماتی که فرست کوئست به گردشگران ارائه می دهد ویزا٬ بیمه٬ خدمات گردشگری در داخل ایران است.

مینا قادری موسس فرست کوئست

خانم قادری برای دیده شدن استارت آپ خود در دیگر کشورها با چندین بلاگر خارجی که سفر به ایران داشتند صحبت کرده بودند تا در مورد سفرهای خود در بلاگ شان بنویسند.

یکی از صحبت های مهم خانم قادری در مورد راه‌اندازی استارت آپ این بود که : “ ایده کسب و کار خود را با کمترین هزینه شروع کنید و حداقل تیم خود را ۳ نفر با مهارت های مورد نیاز تشکیل دهید.”

مهنوش اشرفیان٬ موسس گالری نقاشی

در انتهای دورهمی خانم اشرفیان تک تک نقاشی های خود را معرفی کردند. ایشان بیش از سه سال است که گالری نقاشی خود را راه اندازی کرده است. درابتدا فروش تابلوهای نقاشی بسیار ناچیز و کم بود اما رفته رفته مشتری های بیشتری را جذب کسب و کار خود کرده اند.

در انتها بانوان فعال در حوزه کسب و کار قاب دسته جمعی آرتمیس ۴ را به خاطره تبدیل کردند و در زمان پذیرایی به شبکه سازی پرداختند. اگر علاقه به هنر دارید پیشنهاد می کنیم به صفحه شوکا گالری و گالری نقاشی اشرفیان حتما سر بزنید و از آنها بازدید کنید. منتظر دیدار شما در دورهمی های بعدی هستیم.

 

حامیان برگزاری

سخنران داستان موفقیت

مینا قادری

مدیر ارشد مارکتینگ

مهسا مقدم

طراح و ایده پرداز،گرافیست

عطیه دخانچی

موسس تیکِ نیک و توسعه دهنده موبایل

شرکت کنندگان این دوره (26)

سعیده قنبری

مدیر پروژه

شیما فقیه پور

مدیر اجرایی آژانس خلاقیت وبسیما

مریم نوین تن

طراح رابط کاربری

مهسا خورشیدی

سئو و محتوا

شادی پناهی

برگزار کننده دورهمی آرتمیس (موسس آرتمیس کلاب)

زهره ابوالقاسم

تولید محتوا

پرستو گله داری

کارشناس توسعه کسب و کار دیجیتال

عاطفه شهرابی

مدرس زبان انگلیسی

شیوا مثنوی خوان

مشاور و مدیر آموزش گروه مطالعات سرمایه گذاری های صنعتی

میترا ملکی

https://www.mitramaleki.com/

کوثر مجابی

دیجیتال مارکتر

نفس خلیلی

UI Designer

مهنوش اشرفیان

نقاش و گرافیست

مهسا مقدم

طراح و ایده پرداز،گرافیست

نازنین زلالی

طراح گرافیک

مینا قادری

مدیر ارشد مارکتینگ

عطیه دخانچی

موسس تیکِ نیک و توسعه دهنده موبایل

نرگس شریفی

مدیر گالری آرسیتا
ورود ثبت نام