آرتمیس
https://artmiss.orgآرتمیس پنجم؛ اولین آرتمیس لایو
پنجمین دوره دورهمی بانوان با عنوان دور اما نزدیکتر برگزار شد.
نزدیک به یکسال از آخرین دورهمی حضوری بانوان آرتمیس گذشت، در یکسال گذشته رویدادها و اتفاقات متفاوتی از جمله آلودگی هوا، سقوط هواپیمای اوکراینی و از همه مهم تر پاندمی کرونا موجب شد تا دورهمی دوستانه بانوان آرتمیس از این پس به صورت آنلاین(وبینار) برگزار شود.
از دورهمی های حضوری و همراهی های مجازی تا اولین وبینار آنلاین
عدم برگزاری این رویداد حضوری اثربخش، مخاطبان وفادار آرتمیس را در فضای مجازی دور هم جمع کرد تا آن ها بتوانند با معرفی کتاب، مدیتیشن روزانه و برنامه شکرگزاری مسیر تعامل و ارتباط را با هم حفظ کنند. اما امروز و پس از گذشت یکسال از آخرین رویداد حضوری، شادی پناهی، مدیر و موسس آرتمیس کلاب همچنان با رویکردی ارزشمند یعنی «توانمندی زنان» به برگزاری آرتمیس به صورت آنلاین ادامه داد.
در اولین وبینار آنلاین آرتمیس، سه بانوی موفق و ارزشمند میهمان ما خواهند بود تا در یک دورهمی دو ساعته با موضوعات گوناگون همراستا با «توانمندی زنان» از سه نگاه متفاوت صحبت کنند.
خوشامد گویی شادی پناهی، آغازی برای شروع آرتمیس پنجم
شادی پناهی، مدیر و بنیانگذار آرتمیس، با صحبت درباره وضعیت کنونی و دلیل برگزاری رویداد آرتمیس بهصورت آنلاین جلسه را شروع کردند. یکی از نکات مثبت برگزاری این رویداد بهصورت آنلاین حضور مهمانها و شرکت کنندهها از شهرهای مختلف داخل و خارج از ایران بود که خانم پناهی در ابتدای صحبتهای خود به آن اشاره کردند.
آرتمیس با هدف معرفی زنان فعال در جوامع حرفهای آغاز به کار کرده است. همچنین خانم پناهی قصد از برگزاری آرتمیس را ایجاد یک بستر برای حضور زنان فعال بهصورت آزادانه و با اعتماد به نفس بین همجنسان خود عنوان شد. زنان میتوانند با حضور در رویدادهای مختلف به الگوپردازی مشغول شوند و مشوقی برای ادامه راه زنان دیگر باشند. ایشان همچنین بیان کردند هدف ما از آرتمیس این بود که بگوییم همه زنها میتوانند بدون اینکه شخصیت معروفی باشند در جامعه به افراد تاثیرگذاری تبدیل شوند.
خانم دکتر کتایون سپهری، چرا صحبت درباره کارآفرینی مهم است؟
خانم دکتر کتایون سپهری صحبتهای خود را با موضوع اهمیت کارآفرینی در جوامع شروع کردند. ایشان عنوان کردند که: موتور اقتصادی هر جامعهای کسبوکار و کارآفرینی است. اگر قرار است جامعهای شکوفایی اقتصادی داشته باشد و مردم حال اجتماعی خوبی داشته باشد باید دنبال ایجاد کسبوکار و اشتغال باشیم. اما آیا ضروری است که همه ما کارآفرین باشیم؟ دکتر سپهری پاسخ این سوال را با بله و خیر دادند و در ادامه گفتند: اگر قرار است همه ما کارآفرین باشیم باید یک فرایندی را طی کنیم و وارد فضای راهاندازی کسبوکار شویم. اما ممکن است ما در یک شرکت دیگر مشغول به کار باشیم یا مدت محدودی را به کار اشتغال داشته باشیم. یا ممکن است کارمند باشیم اما میتوانیم ویژگیهای افراد کارآفرین را داشته باشیم.
اگر ما در کارمان خلاقیت و تحمل شکست داشته باشیم میتوانیم در همان سمت شغلی مانند یک کارآفرین ایفای نقش کنیم. به گفته خانم سپهری موتور محرک کارآفرینی در هر جامعهای جوانان آن جامعه هستند. آدمهای کارآفرین آدمهای ارزشمندیاند. برای رسیدن به کارآفرینی باید خودمان را بشناسیم و ببینیم ویژگیهای کارآفرینی را داریم؟ آمادگی ورود به کارآفرینی را داریم؟ شبکه خوبی برای ورود به بازار کار و کارآفرینی را داریم؟ توانایی تحمل شکست را داریم؟ خانم دکتر سپهری با پاسخگویی به این سوالها اطلاعات کامل را در زمینه حرکت به سمت کارآفرینی در اختیار اعضای آرتمیس قرار دادند. ایشان در انتهای صحبتهای خود زنان موفق و کارآفرین ایران را به همراه کسبوکارهای آنها معرفی کردند.
خانم شیوا ناصری، هرکسی باید قهرمان زندگی خودش باشد
خانم شیوا ناصری، مدیر و موسس ویپان، صحبتشان را با معرفی خودشان شروع کردند. ایشان در ادامه صحبتهایشان به نکتههای مهمی درباره خودباوری اشاره داشتند. بخشی از صحبتهای خانم ناصری به این شرح بود:
همه چیز برای موفقیت بستگی به علاقه، باور ذهنی و خودباوری دارد. در خانمها یک باور وجود دارد که برای انجام کاری حتما باید یک نفر یا یک آقا به ما کمک کند. حتی شاید برای انجام کاری نیاز به حمایتهای عاطفی خانواده یا همسر خود داشته باشیم. اما در اصل هیچکدام از ما نباید وابست به وجود کسی باشیم. ما با تیکه بر اصل فردیت میتوانیم از همه تواناییهای خودمان استفاده کنیم. به بیان راحتتر میتوانم بگویم من اگر اینجا هستم فقط تلاش کردم که خود را باور کنم.
پس از پایان صحبتهای خانم ناصری، خانم پناهی کتاب زنان و قدرت نوشته مری بییرد را معرفی کردند. این کتاب توسط خانم شبنم سعادت ترجمه و چاپ نشر نو است.خانم پناهی با اشاره به بخشی از صحبتهای خانم شیوا ناصری در مورد از بین بردن زنجیرهای باور اشتباه و قطع ریشهها بدفرهنگی قسمتهایی از انتهای کتاب را برای اعضای آرتمیس خوانند تا با موضوع کتاب آشنا شوند.
مارینا اوهانجانیانس، باید برنامه داشته باشیم تا اهداف ما به سر منزل مقصود برسند
سخنران بعدی آرتمیس خانم مارینا اوهاجنیانس از مدیران ایسمینار بودند. ایشان صحبتهای خود را با موضوع برنامهریزی برای مراحل مختلف زندگی شروع کردند. به گفته خانم اوهاجنیانس همه ما باید برای مراحل مختلف زندگی مانند روابط عاطفی، روابط شغلی، مسائل مالی و حتی سلامتی برنامه مشخص و دقیقی داشته باشیم.
ایشان گفتند که در سال ۹۳ متوجه شدند احتیاج به یک برنامهریزی دقیق دارند و باید با تعیین اهداف مشخص به اهداف خود برسند. با تعیین یک مدت زمان یکساله و اجرای گام به گام برنامهریزیها توانستند در پایان سال ۹۴ به همه هدفهایی که تعیین کرده بودند برسند. به گفته خانم مارینا اوهاجنیانس قبل از انجام هر کاری باید خواستههای خود را از زندگی مشخص کنیم. تا زمانی که ندانیم در طلب چه چیزی هستیم اهداف ما مشخص نمیشوند. شناخت نیازها به داشتن برنامه درست و روشن شدن اهداف ما کمک میکند.
عاطفه شهرابی، سخنران انگیزشی و همراه همیشگی آرتمیس
زندگی در زمان حال هنر انسانهای موفق و پرانگیزه
سخنران چهارم آرتمیس پنجم خانم عاطفه شهرابی بودند. خانم شهرابی مدرس زبان، سخنران انگیزشی و مدرس توسعه فردی هستند. .ایشان در صحبتهایشان درباره هنر زندگی در زمان حال گفتند و ادامه دادند که: با کمک مدیتیشن میتوانیم زندگی در زمان حال را تجربه کنیم. بهتر است برای زندگی بهتر غصهها را رها کرده و با مشکلات زندگی نکنیم. چون مشکلات بخشی از زندگی همه ما انسانهاست و هیچ فرد بدون مشکلی در جهان وجود ندارد. با انجام مدیتیشن روزانه یا هفتگی به مظهری از عشق و محبت تبدیل میشویم و به همه لبخند میزنیم.
ایشان در ادامه گفتند: متاسفانه در جامعه کنونی آدمها ناراحت هستند و عشق درونی کافی به خودشان ندارند. بنابراین نمیتوانند به دیگران هم عشق و محبت کافی بدهند. ما با انجام مدیتیشن میتوانیم به خود و دیگران عشق و محبت را منتقل کنیم. برای زندگی بهتر باید دست از خود سرزنشی و قضاوت دیگران برداریم.. چون قضاوت فقط مختص خداوند است. بهتر است برای آیندهای که از راه نرسیده فقط برنامه داشته باشیم نه اینکه سرشار از غصه و غم شویم. خانم شهرابی صحبتهای خود را با آموزش چند تمرین مدیتیشن به پایان رساندند.
لحظههای پایانی آرتیمیس پنجم و دعوت از همراهان برای شرکت در آرتمیس ششم
آرتمیس پنجم با صحبتهای خانم پناهی به پایان رسید. ایشان عنوان کردند که از این ببعد باز هم همراه رویدادهای آرتمیس بهصورت آنلاین برگزار میشود. همچنین یادآوری کردند که علاقهمندان به رویدادهای آرتمیس میتوانند افراد موثر و موفقی را که میشناسند برای شرکت در رویدادهای بعدی به ایشان معرفی کنند.